puppy's van  Kelly's-honk.

Hier onder vind u algemenen informatie, veel meer informatie kunt u vinden op de site van de Duitse Pinscher vereniging.

 

 

DPVN | Duitse Pinscher Vereniging Nederland

Wij staan achter het fokbeleid van, de raad van beheer en de Duitse Pinscher vereniging. Daarom mogen wij ook een officiŽle kennel naam voeren.

Hier onder een link naar de fokvoorwaarden die de Duitse Pinscher vereniging stelt aan honden waar mee gefokt wordt.  

klik hier om de fokvoorwaarden te lezen van de D.P.V.N.

Onze pups groeien op tussen kinderen!!

klik hier voor de gezondheid uitslagen van Casja
                          

Rond de 6 weken zullen de pups gechipt worden door de raad van beheer en zal er DNA.worden afgenomen. Uiteraard wordt ook de gezondheid van de pups gecontroleerd door een deskundige dierenarts en ontvangen zij de inentingen en volledige ontwormkuren die nodig zijn voor hun gezondheid.

De pups groeien op in de huiskamer, huiselijk geluiden horen dus van af de geboorten bij hun leven. Vanzelfsprekend spelen onze kinderen een groten rol in het socialiseren van de pups. Voordat de pups op de leeftijd van 8 weken ons gaan verlaten beginnen wij met krantzindelijk maken. Ook zullen ze meerdere keren buiten uitgelaten worden zodat ze al wat hebben kunnen wennen om aan de lijn te lopen en de groten wereld al wat hebben verkent. En omdat het heel fijn is dat een hond geen moeite heeft om mee te rijden in een auto, gaan we ook een aantal keer een ritje in de auto met ze maken.

En als dan de tijd gekomen is dat we afscheidt van ze moeten nemen krijgen ze een puppypakket mee met onder anderen hondenbrokken waar ze al aan gewend zijn en een handdoek met de nest geur. Zo hopen wij dat ze snel aan hun nieuwe thuis zullen wennen.

En u als baas krijgt het ondertekent koopcontract mee, waarin staat dat wij u garantie geven op de gezondheid van de pup. En heel veel andere informatie wat u rustig thuis door kunt nemen.

                                                                                

 

 

Wij zoeken baasjes die beseffen dat een hond meer nodig heeft dan alleen eten en drinken. Die er de tijd voor hebben om de hond de juiste aandacht en liefde te geven . Als u denkt aan deze voorwaarden te voldoen, kunt u contact met ons opnemen als u interesse heeft in een Duitse Pinscher pup.

!                                                                                                                     

 

 

http://www.duitsepinschervereniging.nl/pups/

Home