Wie zijn wij?  Waarom kiezen wij voor een Duitse pinscher?

 

Wij zijn familie Pols, wonend in Capelle a/d IJssel in een eengezinswoning, dichtbij het Hitland- en Schollenbos, waar we dan ook bijna iedere dag een poosje met Kelly en Casja te vinden zijn.

Wij hebben van onze eerste hond, een labrador,  Osca,  na ruim 12 jaar afscheidt moeten nemen.

We wisten van te voren al dat we beslist weer een hond wilden in ons gezin, maar weer een labrador..... daar hadden we onze bedenkingen tegen vanwege de gigantische hoeveelheid haar die Osca gedurende haar leven verloren heeft.

Dus wij gingen op zoek naar en hond die weinig of niet zou verharen, maar wel net zo lief zou zijn (zeker voor onze kinderen) als onze Osca is geweest .

Na  zoeken en speuren kwamen we op de site van de Duitse pinscher vereniging, Tja en toen wij zon koppie zagen, waren we gelijk een beetje verliefd, en als je verliefd bent, wil je allen het goede er van horen en lezen.

Maar met 5 kinderen waarvan de jongste 2 jaar is, moet je toch ook echt nuchter blijven bij het aanschaffen van een hond. Ons werd dan ook wel duidelijk dat de Duitse pinscher echt geen doetje is ondanks dat lieve koppie.

~~~~~****~~~~

 

VERVOLG    >>>>   

uit nestje  C  is Casja bij ons gebleven.

 Zij heeft een zachter karakter dan haar moeder, hier door

en mede met de hulp van haar moeder Kelly, verliep haar opvoeding soepel.

(klik op haar foto hier onder voor info)

 

Home